fredag 10. september 2010

Bytur.

I går var jeg og mannen på bytur til Stavanger. Vi skulle se på skifer og granitt til oss selv og mannens kunder. Fant det vi skulle, og handlet litt møbler med det samme vi var i området. Jeg har litt kontakter der nede og fikk med meg noen små "gråstein" (som skal pusses opp og bli gull) i går også. Ikke store møbler denne gang, men jeg er ikke mindre fornøyd enn onsdagen av den grunn. Synes jeg har fått med meg mye fint. Skal prøve å bli litt flinkere til å ta "etter-bilder" av møblene. Glemmer det ofte, og plutselig er de solgt... Det viktigste er vel at de blir solgt, men kanskje noen andre har lyst til å se hvordan ting kan endres med litt maling. Disse skal f.eks brukes i et møbel-prosjekt, og det må jeg jo få tatt bilde av. Blir stilig.

Så var vi innom Ikea for å kjøpe ny seng til eldstemann, så nå skal han vel sove godt framover. Lager-folkene var så hyggelige at de heiste ned en seng fra toppen av reolene, selv om de egentlig ikke gjør det i åpningstiden. I det hele tatt var hele dagen vellykket, med blide og hjelpsomme mennesker overalt.
Jeg rakk akkurat å være med på utpakking av Borge tapeter på jobb etter at jeg kom hjem, og det var mye fint i bøkene. Gleder meg til bøkene og tapetene vi har bestilt, kommer til butikken om noen uker.

onsdag 8. september 2010

Gull av gråstein...

Eller, ikke akkurat gråstein, men iallefall har jeg handlet masse i dag som skal fornyes og forskjønnes. 
Å du, så vakkert alt er, og vakrere skal det bli. Se bare her:

mandag 6. september 2010

Hverdag igjen.

Tok litt bilder ute i går. Jeg er normalt ikke noen fan av furu, hverken ny eller gulnet, men det passet egentlig ganske godt til de rustfargede steinene i murene våre. Jeg skal ikke beholde hverken skatollet eller rokokkobordet, så her er det første kvinne (ja, det tror jeg) til mølla. Nydelige, solide møbler, som venter på en kvinne med malerkost og en plan...




fredag 3. september 2010

NIButfordring september: Soverom

Her er mitt bidrag til NIButfordring september: Soverom
Vi har bodd her i tre år, og har hatt en plan hele veien om et lunt, mørkt "rede", et budoir.

Totalt anderledes enn de fleste soverommene jeg har sett vist på utfordringen, så jeg har ikke noe håp om å vinne. Jeg tror rett og slett ikke denne stilen er godt nok likt til det. Men vi liker det, og sover godt her!

I løpet av tre år er det blitt byttet ut nattbord, vi har brukt store kommoder fra Ikea, jeg laget hodegavl i vinter, og vi har nytt sengetøy. Ellers er alt det samme som da vi flyttet inn.
Alt som mangler er min lyseblå lysekrone, som jeg leter etter, men ikke kan finne... Jeg må nok kjøpe en i hvitt og male for å få det til.



Forkle

Et forkle til Frøken Teen har sett dagens lys. Dette er sydd av nye stoffer, men her kan man bruke det man har liggende.

Det ble et forkle i 50-tallsstil til frøken Pree-teen, som hun skal bruke i mat og helse på skolen.


Hun har valgt ut stoffene selv, og det ble da ganske koselig?

Første prosjekt er alltid litt prøving og feiling (bruker bare øyemål, ikke mønster...), så jeg ser jeg må utvide selve forkleet på sidene, det var kanskje litt snautt? Slik var bildet jeg laget forkleet ut ifra. Kjempefint med sort-hvite striper kombinert med polkadotter også.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...