fredag 19. november 2010

Tenåringsrom

Min lille frøken preTeen trenger å pusse opp rommet sitt. Jeg mener det, hun er forsåvidt fornøyd. Rommet har nå lyse grønne vegger, og en vegg med tapet fra Osborne & Little, fra Tara caollection, tapeten med kolibriene heter Grove Garden. NYDELIG!

MEN, den er også "utslitt", har merker etter tape og bruk. Slik er det gjerne når man bruker papirtapet på et barnerom hvor eieren liker plakater og venninnetegninger. Så nå har altså mor bestemt at frøken preTeens rom trenger en make over.

Vi har diskutert og blitt enig om fargeskjema, som da blir sort, hvitt og rosa, som i sjokk-rosa. Tapet er bestilt og mottatt, møbler er bestemt,  mott-behandlet og står nå klare til sparkling og maling. De blir sorte. Frøken preTeen har en forkjærlighet for alle jenter (fra 8 til 23, som de sa på NRK MP3 i går) sin yndling, Justin Bieber, og ville tapetsert veggene med plakater av ham hvis hun hadde fått lov. Nå er ikke jeg verdens strengeste mor når det kommer til plakater, hun har hatt masse hester og film- og popstjerner på veggene til nå.

Men nå som rommet blir helt nytt og stilrent, blir det nok ikke plakatvegger som sådan. Vi har inngått et kompromiss, hun får lov å ha plakater, men de skal rammes inn! En bildevegg er fint, og mor går med på at alle bildene er av JB, altså hvis de er innrammet.
 
Et moodboard av rommet til snuppa, passer vel til en frøken preTeen dette?

Kjøkken høsten 2010


Jeg har kjøpt meg ny klokke til kjøkkenveggen, og er veldig fornøyd. Nå mangler bare en tallerkenhylle mellom klokken og glasskapet, så er kjøkkenet slik jeg vil ha det (akkurat nå). Nå gjenstår det bare å tegne den hyllen som er perfekt for VÅRT kjøkken, så Storebror får snekre litt. Farge er jeg heller ikke helt sikker på. Har ikke så lyst på egghvit (som kjøkkeninnredningen), men kanskje er det det som likevel passer best på den brune veggen? Men kan jo ha en mørkere krem, eller den mørkebrune fargen på klokken?



Mer tallerkenhyller

 Jeg er bare innom som snarest  for å ønske god helg. 
Denne tallerkenhyllen har jeg pakket og sendt til en kunde i dag. Før jeg pakket den, tenkte jeg jeg ville prøve hvordan den tok seg ut på kjøkkenet mitt.

Synes både hyllen og fargen er fin.

Kanskje jeg også skal ta denne fargen? 
Jeg har alltid likt blått!
Jeg finner nok ut av både farge og fasong til dess jeg får tid til å lage en til meg selv... 
Ha en flott fredagskveld, alle sammen!


tirsdag 2. november 2010

NIButfordring november: Stue

Nib utfordringen i November 2010 er å vise stuene våre. Vi har en stue som er lun og trivelig, synes vi selv. Vi liker det klassiske, mørke treverket blandet med litt gull, prismer og glamour. Disse bildene er fra forrige vinter, speilet kjøpte jeg i sølv, men har malt i gull selv. Akkurat det motsatte av hva andre gjorde da. Det henger i gangen nå, og det gamle speilet er kommet opp igjen (skimtes på neste bilde) Rokokkostolene hadde flaskegrønt trekk, de har vi trukket om med et stoff fra Designers Guild. Putene er også sydd i stoff derfra. De har samme mønster som kjøkkenveggen. Bilde av kjøkkenet kan du se i headeren.


Litt stemningsbilder fra forrige vinter.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...