torsdag 7. oktober 2010

NIButfordring oktober: Lopper i blodet

Lopper i blodet er månedens utfordring hos NIB... 
Jeg har en del gamle ting, men ikke så mye som stammer fra loppemarked. Jeg har faktisk bare vært på loppemarked tre-fire ganger, hvor to av de er i år. Men jeg har mye brukt, og en del ting som er så gode kjøp at det må regnes som loppispriser. Og pianoet jeg viser nå, er et av mine aller beste kjøp, det var nemlig gratis! 
Eller; det kostet min mann blod, svette og tårer. 

Huff da, det hørtes ikke bra ut, jeg tror ikke han er enig i det med blod og tårer... Men jeg er sikker på at det iallefall satte blodomløpet i sving og om ikke akkurat tårer, så iallefall litt oppgitthet og til dels fortvilelse fra hans side. Vi fikk som sagt pianoet gratis, men det var i Oslo, og vi bor på Karmøy... Så turen var lang! Og så måtte det bæres ned flere etasjer fra en leilighet i Oslo, og med sine 300 kilo så det kostet nok både viljestyrke og muskelkraft. Her hjemme har det fått plass i gangen, og jeg ble nedstemt når jeg foreslo å ha det i stua. Det ville nemlig betydd at vi måtte løftet det opp på verandaen (som da enda ikke hadde fått rekkverk) med kran, og at det sannsynligvis aldri kunne kommet ut igjen. Så det ble gangen. Det er jeg forresten SÅ glad for hver gang små tantebarn er på besøk og vil "spille" piano. Det hadde vært nesten uutholdelig å høre på mens vi snakket med de voksne. Når de holder til i gangen, derimot, er det "fin" bakgrunnsmusikk...

5 kommentarer:

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Et utrolig vakkert piano... Forstår godt gleden av å ikke ha det i stua ja... hehe... merkelig hvilken tiltrekningskraft pianoer har på barn.

Ha en fin uke
klem

MissMette sa...

Nydelig piano... Ønsker meg et slikt jeg også, men har dessverre ikke kommet over et ennå ;) men en dag... Flott bidrag til NIB konkurranse. Ønsker deg en flott kveld videre, klem fra Mette

Hasigamas mamma sa...

Nydelig, nydelig!
Tenker mannen din husker den bæringa når han ser på det :)
Lykke til! og ha en fin kveld!
klem
Lise

Hverdagen vår sa...

så koselig at du er tilbake, Laila:)
Fulgte deg på den andre bloggen din og var en av de første jeg var inne på og du ga meg min første award:))

Gleder meg til å fortsette å følge deg på den nye bloggen din

klem fra Eli

Åse sa...

Heia Laila, så kjekt du var innom å såg sjå meg, eg har følgt brukt og grønnt bloggen din, men viste ikkje att du hadde denna flotte og, drømme hus har du iallefall, må nok hiva meg på som følger av denna og ja:-)Var en tur sjå mor de på garasjesalget fant meg nogen middagstallarker:-))

Klem Åse

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...