torsdag 17. februar 2011

Mer av frøken Teens turkise rom


Vi begynner å se slutten på oppussingen, nå er det bare asfaltplatene som mangler... Premiehyllen er laget av Storebror, og veggdekoren bestilt fra Brukt og Grønt. (denne dekoren kommer på ca 250,-)

Sebratapeten er ikke på plass, men skal brukes sammen med de turkise rammene. Just as frøken Teen ordered!5 kommentarer:

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Så lekkert det ble... drit stilig rett og slett!

Ha en fin feiring av frøkna

Jeanette sa...

Oioi, så stilig! Gleder meg til å se det helt ferdig! :)

Black Feathers sa...

Det ble skikkelig tøft og stilig. Likte sebratapeten og sengeteppet. Mye fint her på bloggen din.

Ha en fin fin dag ;)

Donnas Verden sa...

Hei hei

Dette ser kjempestilig ut! Takk for tipset om tapeten på kjøkkenet. Det ble så lang bestillingstid på tapeten at jeg måtte velge en annen en. Ikke helt lik, men i samme fargetone. Ble kjempefornøyd. Legger ut bilde etterhvert når jeg lager et foreløpig kjøkken innlegg.

Cilo sa...

Hei hei.
For en koselig kommentar inne hos meg, blir alltid glad for å høre hva andre synes. Kjempemorsomt at du også broderer, fikk du mønsteret av Helga? Eller Liv Berit? Broderer du smøyg? Og hvor kjøpte du vippeband og forklebandet? Hadde vært veldig gøy å få se bilde av det du lager, definitivt bloggverdig spør du meg. Veldig fin blogg du har her også, og for en heldig datter som har en mamma som er så glad i oppussing. Skulle gjerne hatt en sånn jeg og, jeg hadde pingviner som skled nedover isfjell på tapeten til jeg var femten....
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...