tirsdag 15. februar 2011

Turquoise is the new pink!

Frøken Pre Teen blir frøken Teen på lørdag, og vi håper på at rommet hennes er ferdig til da. Det ble som dere vet, ikke rosa likevel. Frøken Pre Teen ombestemte seg nesten idet bestillingen var lagt inn - og mor ombestemte seg da Pantone erklærte at Kaprifol var Årets farge 2011. Så vi gikk i tenkeboksen og funderte litt, og fant ut at Turkis er en farge Frøken Pre Teen liker godt, og hun har også litt puter og stash i fargen så da slipper vi å skifte ut alt. (selv om den var årets farge 2010... rødme) Men alt det rosa og grønne må vike. Og det var det MYE av! Litt skal ut i hytten, noe selges og resten kastes med tungt hjerte...

Det fargerike rommet er nå blitt cool, calm og sofistikert. Rett og slett et mer voksent rom, som frøken Pre Teen kan ha lenge... eller med hennes ord "iallefall i to år" Hehe. Jaja, det mangler fortsatt litt før det er ferdig, så dere får bare en liten smakebit. De rosa rammene er blitt turkis, og jeg skal henge asfaltplater (JEPP!) på veggene. Skal lage noe spennende av dem, så følg med.

Ellers har vi alt, skal bare henge opp bilder og stash, så blir det bra. Vi bruker en del ting om igjen i dette rommet, det eneste vi har kjøpt nytt, er sengen. Det er en rammemadrass på 120 cm. (Så slipper vi å dra ekstrasenger inn hver gang det er jenter på overnattingsbesøk...)

Veggdekoren er fra butikken min Brukt og Grønt, mens rammen er fra Ikea. Jeg spraylakkerte den i sort blank for flere år siden, men den har liksom aldri funnet sin plass i huset og har blitt flyttet fra rom til rom. Her gled den rett inn, så det var vel en mening med at jeg kjøpte den på impuls for flere år siden.


3 kommentarer:

Frk.Vatland sa...

Hørtes veldig stilig ut!!
Håper på bilder når dere er ferdig:)

Ha en fin dag!

Klem og Smil fra Brit Olaug

Åse fra mitt lykkehus sa...

Her blir det kult, er det bilde fra rommet?Ser smasing ut, glede meg te å sjå ka du får te med asfaltplater, visste ikkje at det gikk an å bruka dei te noge fornuftig:-))

knip

Laila sa...

Tusen takk, frøken Vatland.

Ja Åse, det er bilde fra rommet. Veldig fornøyd så langt.


PS man kommer langt med en asfaltplate og litt fantasi. Billig løsning på et problem blir det også...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...