fredag 3. september 2010

NIButfordring september: Soverom

Her er mitt bidrag til NIButfordring september: Soverom
Vi har bodd her i tre år, og har hatt en plan hele veien om et lunt, mørkt "rede", et budoir.

Totalt anderledes enn de fleste soverommene jeg har sett vist på utfordringen, så jeg har ikke noe håp om å vinne. Jeg tror rett og slett ikke denne stilen er godt nok likt til det. Men vi liker det, og sover godt her!

I løpet av tre år er det blitt byttet ut nattbord, vi har brukt store kommoder fra Ikea, jeg laget hodegavl i vinter, og vi har nytt sengetøy. Ellers er alt det samme som da vi flyttet inn.
Alt som mangler er min lyseblå lysekrone, som jeg leter etter, men ikke kan finne... Jeg må nok kjøpe en i hvitt og male for å få det til.15 kommentarer:

Livet på Prærien sa...

Helt klart en av mine favoritter i NIBs utfordring! Veldig fint. Lykke til!

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Jeg synes soverommet deres er kjempe lekkert jeg... Får litt sånn hotelfølelse jeg.

Anonymous sa...

Hvite soverom er fint, men det er alt for mange og de ser like ut alle sammen. Nydelige farger, brunt, rosa og over til grått. Flott fargesans og sammensetning. Min favoritt så langt.

Vigdis

Hjertedamas blogg sa...

Lekkert soverom:DDDD Lykke til:DDD Klemz

Janna sa...

Nydelig soverom, der du viser sikker stilsans og fargebruk. Jeg så dette på NIBen og tenkte at det var ett av de få som ikke var hvite og chabby, og at det var befriende og oppløftende å se at andre enn meg også liker noe annet enn nettopp chabby-chic og LIKNENDE!!!

Legger meg til som følger!

Mvh
Janna

Hasigamas mamma sa...

Beautiful! Som å komme på hotell hver kveld en skal gå til sengs :)
Lykke til!
Klem

Landlige Hjem sa...

Synes soverommet er kjempe lekkert!♥ Selv om jeg liker det hvite og romantiske har jeg også sansen for farger♥ Nydelig!! ;)
Masse lykke til!♥
Flott blogg forresten!♥
En nydelig uke ønskes deg ;)
klem Anki

Jeanette Lunde sa...

Takk for kommentar.
Men det vare det rareste! Jeg står kun bak den første innleggelsen. Må si i fra til NIB...jeg heter jo heller ikke Fryd design.
Rett skal være rett, FRYD + DESIGN ;)

irina sa...

Det fineste rommet på nib rom utfordringen....akkurat for at det ikk er 13 på dusinet...lenge leve det som er andreledes...<3

cissemosse sa...

Deilig soverom!!! Og kjempelekker tapet!

ralfefarfars paradis sa...

Skikkelig hotellfølelse over soverommet ditt;) Har samme kommode selv- pluss noen skap i samme- men de er ikke på soverommet. Blå lysekrone høres flott ut! Jeg har kjøpt noen lamper på ikea som jeg planlegger å male lyseblå og henge over kjøkkenbenken- men foreløpig ahr jeg ikke kommet i gang med det enda;)

1001natt sa...

Deilig å se litt farger, etter min mening skal jo soverom være en "lun hule", og det har du klart fint:)

Maria Meyer sa...

hei!

Det var et fantastisk nydelig soverom!
lurte litt på hvor man kan få tak i en sånn hodegavl til sengen, har lenge vært på utkikk etter en sånn og på din blogg fant jeg drømmesenge min =)

stor klem

Anonymous sa...

Hvor er hodegavlen fra?

Laila sa...

Hei Maria og Anonym, Hodegavlen er fra meg. Jeg har laget den av en stor sponplate som jeg har borret hull i, hatt på en tykk skumgummi og vatt, og tredd gjennom knapper jeg har fått trukket i samme stoff.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...