fredag 10. september 2010

Bytur.

I går var jeg og mannen på bytur til Stavanger. Vi skulle se på skifer og granitt til oss selv og mannens kunder. Fant det vi skulle, og handlet litt møbler med det samme vi var i området. Jeg har litt kontakter der nede og fikk med meg noen små "gråstein" (som skal pusses opp og bli gull) i går også. Ikke store møbler denne gang, men jeg er ikke mindre fornøyd enn onsdagen av den grunn. Synes jeg har fått med meg mye fint. Skal prøve å bli litt flinkere til å ta "etter-bilder" av møblene. Glemmer det ofte, og plutselig er de solgt... Det viktigste er vel at de blir solgt, men kanskje noen andre har lyst til å se hvordan ting kan endres med litt maling. Disse skal f.eks brukes i et møbel-prosjekt, og det må jeg jo få tatt bilde av. Blir stilig.

Så var vi innom Ikea for å kjøpe ny seng til eldstemann, så nå skal han vel sove godt framover. Lager-folkene var så hyggelige at de heiste ned en seng fra toppen av reolene, selv om de egentlig ikke gjør det i åpningstiden. I det hele tatt var hele dagen vellykket, med blide og hjelpsomme mennesker overalt.
Jeg rakk akkurat å være med på utpakking av Borge tapeter på jobb etter at jeg kom hjem, og det var mye fint i bøkene. Gleder meg til bøkene og tapetene vi har bestilt, kommer til butikken om noen uker.

2 kommentarer:

Kari M sa...

Du er kjempeflink. Er så imponert av alt det flotta du får tak i. Misunner deg jobben og gå på skattejakt.

Mona sa...

Hei, så gøy å finne denne bloggen, vi har like interesser! Også her i distriktet! Måtte inn og se da jeg oppdaget annonsene deres i H-avis i dag.

Legger meg som følger! :-)

Klem fra Mona

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...