mandag 17. januar 2011

ommøblering...

Nå har vi hatt møblene på samme plass i tre år, og selv om jeg synes ting fungerer slik de er, så får jeg litt lyst på forandring en gang i blandt. Så jeg har hadde en liten make over i stua i går. Her pleier spisebordet å stå. Like ved kjøkkenet, praktisk når maten skal settes fram. Nå blir det minst 10 skritt ekstra å gå... Hmm, januar er jo den store trim-måneden...

Hvis jeg skal ha det slik, MÅ vi ha ny sofa, og flytte tv-en, selv om noen syntes det var "knallbra" å ha tv rett foran seg da de spiste middag. Det kommer ikke på tale!
;-)
Jeg har også lyst på litt mer vinterdekor, jeg synes det er litt for tidlig å vente på vår. Jeg ser rundt om på bloggene at vårblomstene og vår tekstilene er kommet fram. Men jeg synes ventetiden blir så lang, hvis man skal begynne å lengte etter vår og sommer midtvinters. Derfor har jeg bestemt meg for å nyte vinteren i år. Litt av julepynten har fått stå, som "snøen" i lyslykten og noen kongler. Jeg tenkte å gå til innkjøp av noen nye pelspledd, siden de gamle begynner å bli litt stygge. Men det er jo alltid gøy med noe nytt, da...

(Ikke se på håndkleet under skjenken - som nå alle ser på - det er bare slik jeg flytter møbler og unngår skraper i parketten)


7 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Synes det ble flott jeg !!!
For ei nydelig stue og det vinduet da.. Sukk...
Her går det og i håndklær under møblene når jeg flytter rundt hehe.. lettvint og greit ;)
Klem,kari

Fru R. sa...

Kjempeflott!
Likte sofaen din!!!

Jeg blir en ny følger hos deg jeg.
Ha en fin dag.
Klem

Camilla`s Castle sa...

Kjempe fin!:) Spisestuen gjorde seg ved de vinduene. Flott hus dere har!

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Det ble stilig...
Flytter på samme måte som deg ;)

Ha en fin uke
klem

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Så flott du har det:)
ha en riktig kos kveld
klemklem

Åse fra mitt lykkehus sa...

Har det så flott du Laila, kan aldri sleppa deg inn her hos meg tji-hiii.Kan godt forstå du savne tapen du hadde ja, kjenner jeg blir glad inni meg når jeg går på kjøkkenet nå. Det må være et godt tegn på at det er rett tapet.

Klem Åse

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Laila! For en lekker stue!! Elsker sofaen;)

KLEM KLEM
Anette:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...