tirsdag 24. august 2010

The Blues

Jeg har the blues! Jeg elsker blått. Har alltid gjort det!
Da jeg var liten, nektet jeg å gå i rosa, og mamma hadde vanskeligheter med å skaffe meg blå kjole...Og da jeg fikk nytt rom, husker jeg at jeg gråt mine modige tårer da jeg kom hjem  og de hadde lagt rosa gulvbelegg da jeg var borte. Det var rett og slett krise!
Nå kan jenter få feminin tapet og klær i blått, så det er sikkert ikke mange som blir kalt guttejente pga blå gensere, iallefall...

Hjertet mitt er blått, og det er liksom "min" farge, det. Der jeg bor, har vi egentlig ikke så mye farger, det er brune, klassiske møbler, hvite vegger, krem og beige, med en liten dæsh blått på soverommet, badet og gangen. Vi har bodd her i tre år, og jeg leter fortsatt etter lampe til soverommet. Vi har faktisk en stor (og stygg!) 90-talls vifte med fire spoter som vi dro med oss fra gamlehuset. Det er jo så deilig med en bris når det er varmt... Men ikke så vakkert!
En blå lampe hadde passet utmerket, og da ikke en hvilken som helst blå. Det må være isblått, for den skal passe til blomstene i tapeten, og resten av rommet. Til nød kan den være varm sølv eller sort. Men jeg har aller mest lyst på en blå. så derfor ligger vi i brisen fra et helikopter ennå.

Det er ikke vanskelig å finne vakre, blå lamper på nett...
 
Det er faktisk et hav av treff hvis man søker på "chandelier blue" på google.

Men hvorfor ikke i Norge? Trenger vi ikke farger her?

Jeg kan kjøpe en av disse vidunderene fra Usa, men da må ledningene trekkes om, og det gidder jeg ikke. Jeg er nok ganske tålmodig når jeg leter, bare jeg finner det jeg liker til slutt. Men "til slutt" begynner å nærme seg, kjenner jeg. Jeg vil ha blå lampe nå!

Jeg laget et bilde (på photoshop) av hvordan soverommet mitt hadde blitt med blå lampe, og jeg digger det! Det hadde passet perfekt. Hadde nok hatt deilige drømmer under en slik lampe... :-D

Men hva gjør man når man ikke finner det man ønsker? Jo, da tar man skjeen (malerkosten) i den annen hånd, og fixer selv! når man får tid, selvsagt! Man har da tålmodighet...
ps, tar imot bestillinger på sengegavler som den på bildet.
Valgfritt stoff, med eller uten knapper.
Lages i den str du ønsker, dog ikke større enn en sponplate (120 x 240 cm). 
Henges på veggen  i den høyden du ønsker. Vi har hengt vår ganske høyt. 
( str på den avbildede er 120 x 180 cm)

3 kommentarer:

Irene sa...

nydelige
hva med å kjøpe en hvit å lakke den blå?

tror nesten jeg må prøve det med en gammel pappa har

irina sa...

Spraylakk min kjære..det er tingen :) Sånn senggavel vil æ ha. men i rosa :) men det er vel litt langt å hnete den hos deg dessverre :) vanskerlig ?? ikke hendig jeg sjø.

ha en fantastisk flott kveld min søte venn :)
Og tusen tusen takk for fantastisk ros...du er topper sjøl du !! ;) :)

Klem klem...nå skal æ kose mæ bilder fra Kina :)

Andregasellen sa...

Jeg elsker også blått!Har spraymalt MANGE lamper blå, og er veldig fornøyd med det:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...