søndag 6. desember 2009

Rekonstruksjon av bloggen.

Denne bloggen ble som noen kanskje kjenner til hacket rett før 2010 startet, alle innleggene forsvant og den ble rett og slett plutselig til en tannlegeblogg... Jeg ble utestengt fra bloggen, uten mulighet til å få tilbake mine gamle innlegg. Etter en periode der jeg var bloggfri og litt fed up, startet jeg i juni 2010 opp en ny blogg som jeg kalte Med utsikt mot Kaien. Der blogget jeg om hjemmet vårt en stund, men det ble liksom ikke det samme. Nå har jeg fått Mitt Empire-bloggen tilbake, og vil legge ut historien om Empirehuset på ny. Dette vil ta tid, så jeg håper dere er tålmodige med meg.

Jeg vil også importere det jeg hadde lagt ut i Utsikt mot kaien, slik at jeg kun skal ha én privat blogg. Håper noen av mine gamle lesere fortsatt er der ute?


Innleggene fra 2007-2009 i denne bloggen er dermed  "jukset til"... Jeg har brukt utskrifter fra Nybaktmamma.com som mal og skrevet historien på ny. Men siden dette er en blogg og NM er et forum må jeg endre teksten. Jeg har f.eks i de opprinnelige innleggene 29.07.07 skrevet dette:

Jeg må bare takke igjen for de flotte kommentarene. Nå har vi bare en tur eller to igjen før vi er helt ute av gamlehuset. Det er tomt, mørkt og rart. I nyhuset råder Kaos. Det er esker overalt, men vi har prioritert å komme oss ut av det gamle huset. Har satt på plass litt, som kjøkkenutstyr og klær. Nå har jeg hatt min siste dusj i gamlehuset og holder på å pakke ned siste rest.


Vi får ikke internett i nyhuset før om en ukes tid, så jeg komer nok ikke innom før det. Kommer til å savne alle her inne, og gleder meg sil jeg kan lese oppdateringer fra alle som bygger og pusser opp. Vi sees!


Laila

Det blir jo litt feil her på en måte, for her er det jo ikke en eneste kommentar så langt. Men i "Hus og hjem" delen av NM, hadde jeg nedskrevet et år med husbygging i "Lailas husbyggetråd". Før jeg slettet den, var jeg så lur at jeg kopierte ut alle de noenogåtti sidene med mine innlegg og kommentarer fra lesere. Det er så hyggelig å lese alle kommentarene, nesten så en kan begynne å gråte. Her er noen få av alle de hundrevis av herlige kommentarene jeg fikk:Jeg kunne ikke legge inn alle mine foruminnlegg på ny, til det var de for mange, derfor har jeg bare laget et kjapt lite sammendrag av årene 2005-2007 i de to første innleggene, Empirehuset blir til og Det er det indre som teller (nå). Jeg bruker permen med utskrifter fra NM "Lailas husbyggetråd" til dette rekonstrueringsarbeidet for å få det riktig, men legger ikke ut alle innlegg på ny. Det er for mange innlegg, hele 85 sider ble denne tråden, med mine innlegg og kommentarer fra de som fulgte meg.Innleggene fra 2007 er ferdige, og her har jeg brukt tråden jeg laget på NM etter at vi flyttet inn, som het "Velkommen inn" som fasit, så disse innleggene er ganske like som de var på NM. Innleggene på bloggen var stort sett like i den perioden jeg hadde var på både NM og Blogger.


Nå starter jobben med å rekonstruere innlegg jeg laget etter at jeg sluttet å oppdatere på NM og slettet de to trådene mine "Lailas husbyggetråd" og "Velkommen inn". Altså årene 2008 og 2009. De blir nok ikke identiske med de som lå her tidligere, for såå god husk har jeg ikke, men jeg følger fotoalbumene mine, og legger ut slik jeg ville gjort det nå, med tanke på det jeg likte da. Etterhvert håper jeg å ha lagt inn historien om Empirehuset helt til dags dato.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...