søndag 4. mars 2012

Det er vår - eller?

Jeg la ut utebilder på Brukt og Grønt her om dagen, siden det er ting som kommer til å selges i butikken, som garnkuler og gamle trekasser. Men siden de er tatt hjemme, og kanskje ikke alle følger begge bloggene, legger jeg et par bilder her også. Prøver å ikke legge ut de samme begge steder.



I dag er det iskaldt ute, men da jeg tok disse bildene på fredag, var det nydelig vær. Disse bildene tok jeg etter at solen var gått ned, for noen ganger er sola bare i veien når man fotograferer. Det dannes veldig skarpe skygger. 



Men når sola går ned har man bare en kort stund før det blir for mørkt til å ta gode bilder. Jaja, dere får ta det som det er. Synes iallefall det ble koselig med pappas gamle sagbukk som konsollbord, og de gamle kulene med og uten garn som dekor.



Til og med mine gamle løver er med. De er gamle, husker jeg ga den til mannen min da vi hadde bomullsbryllup. Og nå har vi snart vært gift i 13 år.
 

Innlegget er linket til: Mrs Hardy: Grønn - en liten utfordring


3 kommentarer:

Anne sa...

Fin blogg du har :-)

Laila sa...

Tusen takk for det!

Oliv sa...

fine bilder. Jeg skal finne frem mine gamle garnkuler. Bildene minnet meg på noen bilder jeg tok på holmen i sommer. Hilsen Oliv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...