tirsdag 6. mars 2012

Vinteren skal få bli litt til - jommen sa jeg smør...

Ikke før har fingrene danset over tastaturet og beordret vinterdvale litt til, så begynner det å krible i vårvibbene. Det begynte heelt uskyldig... Jeg skulle bare kjøpe en blå pute på Kremmerhuset. En jeg hadde sett på en blogg. Da jeg kom dit, viste det seg at den var mer mintgrønn enn blå, og da fikk jeg problemer. For den fargen passet jo slett ikke inn i vinterstua mi!! Ikke i sommer-, vår- eller høststua heller for den del... Jeg har jo ikke noe grønt! Jeg har ikke mye farger, og det som er, er blått. Men jeg kjøpte en pute likevel, bare for å prøve... Og skulle det være helt kræsj, ja så passet den jo perfekt til de nye håndklærne på badet. jeg kunne jo sette inn en hvitmalt stol med puta oppi. Og kanskje jeg må hente hjem bokskapet fra Brukt og Grønt? Jeg malte det jo i den perfekte i blå-grønn-turkis-hvite fargen for 5 år siden, da jeg startet bloggen. Som jeg skrev i Nib utfordringen, jeg holder på å vokse tilbake...
(Dessuten sier jo Fargerike at grønn er årets farge)


 Puta viste seg å passe perfekt! Den passer perfekt til Slettvollboka mi... Og til putene jeg kjøpte på Kid. Jeg kom nemlig på at jeg hadde sett disse blomsterputene i en reklame, og tenkte de hadde både "min" blåfarge og den nye mintgrønne. Og det stemte, jeg måtte teste i bilen, og ble så glad! Nå fikk jeg den nydelige runde puten til å stemme med resten av putene mine. Den slapp å bli "forvist" til badet... Ikke for det, nå tenker jeg at jeg kanskje må kjøpe flere, for det HADDE jammen vært fint med en stol på badet!? Så jeg måtte innom Kremmerhuset igjen for å kjøpe flere. Jeg har jo tre sofaer... Så jeg måtte ha minst tre slike. Jeg kjøpte fire til sammen. (En til badet?) Og jeg har bestilt flere av de blomstrete. Må jo ha litt av "limet" i andre enden av stua også... Blomsterputene binder jo alt sammen. Til og med den bittelille garnkula passer til de putene. Så nå tenkte jeg at jeg skulle ut i hagen og hente noen av de store fra forrige innlegg. Kanskje det ikke blir noen igjen å selge på butikken til slutt? Hehe, joda, blir nok det, vi har mange ennå.Måtte innom til butikken for å finne en vinballong også. Visste vi hadde en med en lys klar grønnfarge som kunne passe inn i min nye stue.Slik ble det i tv-kroken. Her skal også en blomsterpute i hver sofa. The glue, you know ;-)

I den andre enden av stua er det blitt riktig sommerslig. Kanskje litt tidlig for min del, og hvis det blir snø nå... Huff, det ødelegger jo alt! Kanskje jeg burde pakke sommerputene vekk til etter påske? Det er da jeg begynner å dekorere til sommer, normalt. Men 2012 er kanskje ikke normalt? Kanskje det er året der jeg slutter å følge mine egenpålagte regler og tradisjoner og gjør som jeg føler for akkurat her og nå? Time will show. Vinballong "lånt" fra Brukt og Grønt. Vi har flere altså. Både lysegrønne, mørkegrønne, brune og i klart glass. Noen med og noen uten kurv. Hvis du kjøper de med kurv, kan du f.eks gjøre kurven til taklampe med en ledning og en pæresokkel. Det blir stilig! Hmm, kanskje jeg skulle gjøre det i hallen?

 


4 kommentarer:

Brattli Gård sa...

Hei :) Det ser ut som putene har vært der bestandig :)

Monica;)

fru. Lærum sa...

så koselig å titte innom deg.. vi liker de samme fargene ;-)
takk for at du la igjen en hilsen hos meg :-)

klem tone

Helene og Henriette sa...

Nydelige bilder!! LIker veldig godt stemningen i heimen din, behagelig og lekkert interiør :)

Ønsker deg ein fin kvinnedag!
Klem helene

Laila sa...

Så snille dere er! Blir mer og mer glad i putene og synes de passer fint sammen med "min farge" blå...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...