søndag 4. mars 2012

This is me - here I am

"This is me - here I am - today! Tomorow might be different..."Man forandrer seg. Vokser fra noe, gjennom noe og inn i noe nytt. Slik utvikler man seg. Jeg er ikke statisk. Hadde du spurt om et "this is me" bilde i fjor, hadde det hatt mye mer gull og glitter. "Jeg liker det glamorøse! jeg liker overdådige møbler og pynt," hadde jeg sagt. Og litt gull er her fortsatt...Men jeg kjenner jeg holder på å vokse tilbake. Tilbake til før vi bygget huset og jeg likte litt røffe ting i tre, blandet med blankt glass og perlemor. Da jeg var på Filippinene i 2003 hadde jeg med meg perlemorsesker og -lamper og masker i mørkt treverk hjem igjen. Nå kjenner jeg at jeg er litt der igjen. Litt interiørmagasinet 2001, med Helene Hennie tilbake i førersetet. Moderne former blandet med antikviteter og samleobjekter.

Litt gammelt, noe nytt og litt blått. nesten som på bryllupdagen. Jeg mangler noe lånt, tror jeg, isåfall får det være at de tingene jeg viser i dag, kanskje kommer til å ende opp hos noen andre etterhvert. Kanskje jeg har lånt det fra din fremtidens stue?

7 kommentarer:

ANETTESHUS sa...

Så mye nydelig!! Kjenner meg igjen;)

KLEM KLEM
ANETTE

Elisabeths idyll. sa...

Nydelig innlegg ;o)) Kjempe fin stue og nydelig
sofa da!!!!
Nyt søndagen ;o))
Klem

Nennes sa...

Så flott innlegg :)

Carpe diem.

små øyeblikk med cams sa...

Hei, så fine bilder!
Legger meg til som følger jeg :)
Stikk gjerne innom meg hvis du har lyst, jeg har min aller første GiveAway gående akkurat nå, koselig om du vil delta :)
Ha en fin kveld videre.
Klem
Camilla

Precious Home sa...

Fine bilder og flott interiør.
Liker stilen!

Ha en fin kveld!

dagdrømmeren sa...

Flott bidrag
Det midterste bildet var veldig fint!
Ønsker deg en fin kveld
Jeg tar meg en liten bloggrunde før jeg skal stupe i seng :)
Klem Tonje

Laila sa...

Takk for fine kommentarer. Dere er snille!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...