søndag 27. juni 2010

Tapetkluss

I dag har jeg lagt gulvbelegg og tapetsert i lekehytta. Det hadde jeg lovet min frøken pree-teen, og da MÅ jeg jo gjøre det, ikke sant? Da får butikk være butikk, og så må man bare trå til i lekehytta.
Ble det ikke fint? Taklampen skal vekk og kommoden skal males, tapetseres og få tilbake skuffene sine. De er hos min flinke pappa som skal høvle av dem litt, slik at de glir bedre. Det er også han som har laget den fine lekehytta, som er ganske stor, 220 x 280 cm innvendig. Takhøyden er 190 cm på det høyeste og ca 170 på det laveste, hvilket betyr at jeg kan stå oppreist hvorsomhelst på mine 163 cm på strømpelesten.
Jeg har sendt etter den søte tapeten med polkadotter fra USA, fine nok til at selveste Emmeline kunne brukt dem. Jeg var litt irritert da jeg skulle bestille og det bare var mulig å bestille "double rolls". Jeg trengte 3 vanlige ruller, og måtte da bestille to double rolls, hvilket i mitt hode blir 4 vanlige ruller. Derimot syntes jeg det var helt ufattelig billig, faktisk halv pris, og tenkte at jeg nok skal finne noe å bruke den siste rullen til. Helt til jeg mottok pakken, og det viste seg at en Amerikansk double roll er akkurat det samme som en helt vanlig norsk rull. Dermed har jeg ikke en rull for mye, men én for lite... Og prisen ble vel ca kr 10,- billigere enn om jeg hadde bestilt den i butikken der jeg jobber. Sånn kan det gå, ikke alltid lurt å være smart, for å si det sånn.

Jaja, jeg får bestille en double roll til, men denne gang bestiller jeg fra Norge. Regner med det tar akkurat like lang tid, og at tapeten er akkurat like fin. Hvis noen lurer, er tapeten fra boken Just Kids fra York (Jeg kan opplyse om leverandør, for de som ikke vet hvor jeg jobber).

Frøken pree-teen er 12 år, og den blir derfor innredet med to enkeltsenger og kommoden mellom som felles nattbord. Overnatting med venninner er viktigere enn lekekjøkken med kaker av sand i den alderen, har jeg skjønt... Sengene blir plassbygde av min flinke pappa og får hver sin hodegavl i knallrosa laget av yours truly. Stoff og bakside til gavlene er klare, mangler kun skumgummi til polstring. Det fikser vi til uka.

Førbilde... Ikke så mye hadde skjedd fra vi flyttet hytten fra vårt gamle hus for 2 år siden.  Det manglet et stykke vegg nederst bak stolene, pga at hytten stod oppå en mur i bakkant. Her har jeg prøvd meg litt med litt blomstrete og rutete stoffer i romantiske farger, og de hadde vært kjempefine til polkadottveggene også, men Det vil ikke frøken pree-teen ha. Nei, hun vil ha blå vegger og rosa og svarte detaljer. OG en pute i grønt! Så det så. Men så snart mor har fått summet seg, blir det nok veldig bra.

1 kommentar:

AnnaJohanna sa...

Heisann, så herlig!! Takk for kommentar på bloggenvår. Den blå var vår design fra Rice og den er vi desverre utsolgt for, og ikke får vi tak i den heller. Jeg har den rosa selv og er veldig fornøyd. Du er hjertelig velkommen til å komme å kikke på dem, vi har åpent lager hver onsdag i juni og juli fra 11-17.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...